Close

Vores ydelser

Vi løser alle maleropgaver fra det almindelige til det mere komplekse.

Fra ude til inde. Fra vindskeder, der skal sikres længere levetid til store erhvervsflader, der skal sprøjtemales. Fra ensfarvede vægge til mønstre og særlige strukturer. Både for erhverv og privat.
Vores erfaring spænder bredt og vores palet af ydelser er omfattende. 


Maleopgaver for private

Skal du flytte og lige have genopfrisket inden flyttesyn, eller er det dit nye sted, som skal leve op til drømmene? Vi klarer vådrum, tapet, filtning og maling af alt fra lofter til vægge og træ. Der er ingen grænser for, hvad der kan males. Og det gælder selvfølgelig også møbler, hvis du har et projekt, du har brug for en hånd til.

Privat erhverv og offentligt

Vi har stor erfaring med nybyggeri og erhvervsopgaver fra den lille virksomhed til den store. Eksempelvis har vi malet en en pixeleret væg for SYBO Games Minecraft og kilometervis af flader for Nykredit.

 

Vi har altid fokus på, at det ikke skal forstyrre arbejdet, selvom udtrykket skal fornyes, og korrekt afdækning og oprydning er en selvfølge. 

Vi klarer alle opgaver, såvel indvendigt som udvendigt.

Uafhængig af, om det gælder udvendigt træværk, vindskeder, sokler, lodrette plader eller carporte, sørger vi for den rette behandling af dine flader.

Indvendig sørger vi for alt arbejde indenfor træværk, døre, lofter og vægge uafhængig af, om det er gængs maling, kalkmaling eller eksempelvis kabe spartling, hvilket giver et mere rustikt udtryk med maling iblandet spartlingen. Tapet og filtning er selvfølgelig også opgaver, som vi løser. Vores udgangspunkt er dine ønsker, for listen over muligheder er lang. Men når vi kender din drøm, kan vi levere præcis den løsning, der passer.

Det skal være let og trygt

At få malet skal være nemt. Det skal være nemt at få malet – også i en travl hverdag, hvor det at have håndværkere gående kan føles som en opgave i sig selv. Derfor er vi altid fleksible i forhold til tidspunkter, og måder vi kan løse opgaven, uden det er til gene for dig som kunde. Det samme gælder oprydning efter vores arbejde. For du skal helst ikke kunne se, at vi har været i gang. Vi arbejder med priser og tidsfrister, der holder – som en selvfølge.

Og fordi vi skal forstå dine ønsker, er god dialog vigtig, og vi gør meget ud af at forstå opgaven, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. 

Vi er klar med vores palet af muligheder og glæder os til at hjælpe dig til fornyelse.

Få et tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen så godt du kan, så kigger vi på det og vender tilbage med et overslag, indenfor 24 timer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Malermester A.A | Månebakken 17 | 2640 Hedehusene

Få et tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen så godt du kan, så kigger vi på det og vender tilbage med et overslag, indenfor 24 timer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Vælg kundetype
Skriv lidt om opgaven og opgavens omfang

Malermester A.A | Månebakken 17 | 2640 Hedehusene