Close

Om Malermester A.A

Det er en stor beslutning at starte selvstændig virksomhed. Og det er en stor omvæltning at få et barn. Da begge dele skete næsten samtidig, var det oplagt, at der skulle være en forbindelse.

Derfor hedder vi Malermester AA, opkaldt efter min søn Amir Aci.

 

Og selvfølgelig er håbet, at han en dag får lyst til at køre virksomheden videre.

Indtil da, er jeg bare glad for hver dag at få lov til at male og give drømmene liv. 

For selvom det er 10 år siden, at jeg så en mand, der malede vinduer på et stillads, og syntes det så fedt ud, så har intet ændret sig. Jeg traf det rigtige valg dengang og er stadig vild med at male, uafhængig af opgaven. Når jeg eksempelvis står med penslen, sprøjten eller rullen i hånden er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg har den bedste profession.

 

Og når mine kunder er tilfredse, er jeg glad. For i bund og grund handler det om at levere et optimalt resultat, som sikrer den gode oplevelse for kunden.

Få et tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen så godt du kan, så kigger vi på det og vender tilbage med et overslag, indenfor 24 timer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Malermester A.A | Månebakken 17 | 2640 Hedehusene

Få et tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen så godt du kan, så kigger vi på det og vender tilbage med et overslag, indenfor 24 timer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Vælg kundetype
Skriv lidt om opgaven og opgavens omfang

Malermester A.A | Månebakken 17 | 2640 Hedehusene